Băsescu: Mi-a plăcut Spania, deşi am ţinut cu Germania în semifinală. Cred că Spania câştigă finala

Preşedintele Băsescu a afirmat joi seară la TVR că i-a plăcut jocul Spaniei din semifinala de miercuri cu Germania din cadrul Cupei Mondiale la fotbal din Africa de Sud, pronosticul avansat de şeful statului fiind că Spania va învinge în finala cu Olanda.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mi-a plăcut Spania, deşi am ţinut cu Germania în semifinală. Cred că Spania câştigă finala

Băsescu: Mi-a plăcut Spania, deşi am ţinut cu Germania în semifinală. Cred că Spania câştigă finala (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-a plăcut foarte mult Spania, deşi am ţinut cu Germania. Aşadar, cred că Spania va câştiga", a răspuns şeful statului, întrebat de moderatorul emisiunii de la TVR care crede că va fi campioana mondială la fotbal în 2010.

Băsescu declarase, miercuri, la Galaţi, unde a vizitat digul de la Dunăre, răspunzând unei întrebări, că selecţionata Germaniei ar merita să câştige Campionatul Mondial pentru că până acum a jucat foarte bine.

Reprezentativa Spaniei, campioana europeană en-titre, s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Germaniei, într-un meci disputat, miercuri, la Durban, în semifinalele competiţiei. În finală, echipa Spaniei va întâlni reprezentativa Olandei. Meciul se va disputa duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici