Bayern Munchen a primit aproape 250.000 de solicitări de bilete pentru meciul cu Borussia de anul viitor

Clubul Bayern Munchen a anunţat că a înregistrat o creştere cu 45 la sută a numărului de cereri de bilete pentru meciurile de pe teren propriu, faţă de sezonul trecut, pentru partida cu Borussia Dortmund, din 12 aprilie 2014, primind deja 245.000 de solicitări.

143 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a primit aproape 250.000 de solicitări de bilete pentru meciul cu Borussia de anul viitor

Bayern Munchen a primit aproape 250.000 de solicitări de bilete pentru meciul cu Borussia de anul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bayern a precizat că a primit peste 100.000 de solicitări pentru fiecare din cele 17 meciuri de pe teren propriu din campionatul intern.

Capacitatea stadionului echipei din Munchen, Allianz Arena, este de 71.000 de locuri, iar bavarezii vor juca toate meciurile, atât din Bundesliga cât şi din Liga Campionilor, cu casa închisă.

Bayern Munchen are programată prima partidă din campionatul Germaniei la 9 august, pe teren propriu, cu Borussia Monchengladbach.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici