Becali a făcut bucăţi Gazeta Sporturilor, acuzând publicaţia de informaţii mincinoase

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a rupt, marţi, un exemplar al ziarului Gazeta Sporturilor, pentru un articol în care se insinua că antrenorul Mihai Stoichiţă va fi demis în urma meciului cu CFR Cluj, din etapa a XIX-a a Ligii I, şi a lovit cu piciorul bucăţile rămase din publicaţia sportivă.

178 afișări
Imaginea articolului Becali a făcut bucăţi Gazeta Sporturilor, acuzând publicaţia de informaţii mincinoase

Becali a făcut bucăţi Gazeta Sporturilor, acuzând publicaţia de informaţii mincinoase (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Finanţatorul stelist a continuat să nege cu vehemenţă articolele apărute în Gazeta Sporturilor.

"Citesc aici «Gigi i-a întors spatele». Mihai e aici. Ne-am întâlnit la final. El era supărat, eu bucuros. Eram aşa pentru că m-am descătuşat şi am spus că un rezultat de egalitate nu ne dezavantajează. I-am spus «Bravo Mihai». El a spus că nu e mulţumit. I-am zis că e bine. El mi-a întors spatele, că era supărat, nu eu. Eu i-am zis că e bine. Şi el, singurul lucru pe care mi l-a spus a fost: "Lasă că ştiu eu ce o să fac. Dacă nu o să-l fac eu pe Ovidiu Petre fundaş de marcaj». Şi el era, probabil , supărat pe Tudose. Asta a fost toată discuţia. Stoichiţă a dus greul la început, când erau jignirile, presiunea mare, echipa dezmembrată, acum nu mai e aşa greu. Acum el a pus-o pe picioare. Cum, după ce cineva a pus maşina pe picioare, să ia altcineva maşina? După ce a pus el piuliţe, bucşi, a luat de la Urziceni, să ia altul maşina, e frumos? A pus bucşi la basculă, la planetară, acum plecăm la Urziceni să jucăm cu bucşile puse", a glumit el.

Becali a precizat că va pedepsi ziarul Gazeta Sporturilor cu "bătaie".

"Şi atunci, repet, GSP - ziar mincinos, ca să vadă Tolontan. Că el nu cred că pe prima pagină nu vede ce scrie. Şi el e un băiat corect. Ce să-ţi fac nea' Cătăline cu minciuna, ziar mincinos?", moment în care Gigi Becali a început să lovească ziarul.

Finanţatorul a negat că i-ar fi cerut sfaturi managerului general al clubului Unirea Urziceni.

"Îl bat şi mai rău acum cu «Gigi trage de Meme». Minciuni, minciuni. Eu am vorbit de trei ori ori cu Meme anul ăsta. Minciuni, minciuni, te bat, te bat", spunea Becali şi lovea ziarul.

"Trebuie bătut că se obrăzniceşte. Na, că te bat de ziar mincinos că spui că pleacă Stoichiţă şi el e aici", moment în care Becali a rupt ziarul.

"Uite ce-ţi fac mincinosule de ziar. Ca să nu mai minţi. Şi mă şi lepăd de el. Aşa te aduce în stare să-i faci. Dar l-am bătut, praf l-am făcut", a adăugat Becali mândru.

Gigi Becali a încheiat conferinţa prin a-i atenţiona pe ziarişti că nu va mai vorbi în public atât timp cât vor fi publicate minciuni în ziare.

"Pe ziar l-am făcut praf. Ca să înveţe minte Gazeta Sporturilor şi Tolontan. Steaua va lua campionatul 500 la sută. Deci nu o să mai vorbesc cu voi, sunt colegii voştri şi dacă o să mai mintă aşa nu o să mai vorbesc. Mă face să mă autocenzurez eu. Şi nu-mi place, vreau să spun ce gândesc", i-a atenţionat Becali pe ziariştii prezenţi la conferinţa de presă, după care le-a spus că orice ziar va mai publica articole mincinoase va fi rupt de el în public.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, redactorul-şef al GSP nu a putut fi contactat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici