Becali l-a reconfirmat în funcţie pe Stoichiţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că tehnicianul Mihai Stoichiţă va rămâne antrenorul "roş-albaştrilor" până la sfârşitul campionatului.

20 afișări
Imaginea articolului Becali l-a reconfirmat în funcţie pe Stoichiţă

Becali l-a reconfirmat în funcţie pe Stoichiţă (Constatin Vlădescu/Mediafax Foto)

"I-am spus şi lui Mihai (n.r. - Mihai Stoichiţă) să vină, să fie lângă mine pentru că încep atacuri împotriva Stelei. Stoichiţă e aici, nu e vorba de niciun adio. Am spus că am plecat împreună şi vom fi până la final. Sunteţi surzi? N-aveţi urechi? Vorbesc turceşte? Aduc un turc să vă spună în limba turcă sau dacă aveţi bibilica spartă, stricată...", a spus Gigi Becali.

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, prezent la conferinţa de presă alături de Gigi Becali, a precizat că nu sunt disensiuni între el şi conducerea Stelei, dar nu ar fi o problemă dacă finanţatorul ar fi nemulţumit de activitatea lui.

"Noi ne-am despărţit duminică seara, după meci, în condiţii mai mult decât amiabile. Rămân foarte surprins de toate atacurile făcute direct către noi", a spus Mihai Stoichiţă.

Becali a precizat că se gândeşte să închidă Peluza Sud a Stadionului Steaua din cauza suporterilor care ocupă acel sector.

"Peluza Sud e posibil să fie închisă pentru că au adus injurii pe la Cluj şi nu a fost convenţia aşa, să mă conteste cu înjurături. O să mai am o întâlnire cu ei, reprezentanţi din galerie, dacă le mai dau o şansă celor din Sud, e posibil să o închid pentru că am înţeles că s-au cam bătut zilele astea. Unii vor să suţină echipa, alţii vor să-l conteste pe Becali", a explicat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici