Becali acceptă o propunere a FC Timişoara pentru Dayro Moreno

Finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a acceptat o ofertă în valoare de 450.000 de euro din partea FC Timişoara pentru transferul columbianului Dayro Moreno, dar şi jucătorul să fie de acord să evolueze pentru formaţia bănăţeană.

16 afișări
Imaginea articolului Becali acceptă o propunere a FC Timişoara pentru Dayro Moreno

Becali acceptă o propunere a FC Timişoara pentru Dayro Moreno (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am discutat, Timişoara a făcut o ofertă, am agreat-o, mai rămâne să-l contacteze pe Dayro. 450.000 de euro plus TVA e valoarea afacerii. Marian Iancu m-a sunat şi mi-a zis că l-ar vrea, a trimis oferta şi am acceptat. Banii ăştia îmi ajung să plătesc salariile pe luna ianuarie", a spus Becali, la Gsp Tv.

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, că şi-ar dori un împrumut al fotbalistului columbian Dayro Moreno la gruparea antrenată de Viorel Moldiovan, însă este important ce vrea şi fotbalistul, legitimat în prezent la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici