Becali: Am jucat circ, o să le dau bani ca la circ

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Oţelul Galaţi, că echipa bucureşteană a jucat "ca la circ" şi că ar fi trebuit să îi ofere fostului tehnician al formaţiei bucureştene, Victor Piţurcă, garanţiile cerute.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Am jucat circ, o să le dau bani ca la circ

Becali: Am jucat circ, o să le dau bani ca la circ (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Am venit la fotbal, nu la circ. Nu se poate, echipa n-are forţă. Noi de patru meciuri nu jucăm nimic, Piţurcă e antrenor, nu jucărie. Trebuia să-i dau garanţiile alea. Trebuie antrenor la echipă, altfel joci la circ. Noi am jucat circ, iar eu o să le dau banii ca la circ", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat, la postul Sport.ro, că Steaua ar fi trebuit să se impună în meciul de la Galaţi. "N-am jucat niciodată aşa. Trebuia să batem Galaţiul pe oricine băga în teren. Aici e de jucători, e o combinaţie, o simbioză între antrenori şi jucători. N-am văzut nici un fel de motivaţie, n-am văzut angajament. Nu regret că l-am lăsat pe Edi Iordănescu, dar nu mai iau antrenori la cald, vreau să am timp de gândire, să vină un antrenor care să aibă două săptămâni de pregătire, nu să spună că n-a avut timp. Edi Iordănescu mai rămâne la meciurile cu Napoli şi cu Sportul", a explicat el.

Finanţatorul FC Steaua a mai spus că îşi reproşează faptul că nu ştie să aleagă antrenori, conducători. "Eu ştiu să dau bani. Dacă Piţurcă era acum, aveam zece puncte diferenţă, campionatul era câştigat. Voia 20, 50 de milioane garanţii, să fie sănătos. Nici jucătorii n-o să ia prime, bani, unii o să se ducă la echipa a doua", a adăugat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Oţelul Galaţi, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I. Echipa bucureşteană este pregătită în prezent de antrenorul interimar Eduard Iordănescu, după demisia tehnicianului Ilie Dumitrescu, la începutul acestei săptămâni.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al Stelei, după primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre Piţurcă şi Gigi Becali privind contractul pe care urma să-l semneze tehnicianul, au survenit din cauza unor garanţii cerute de antrenor cu care finanţatorul nu a fost de acord. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa lui, a jucătorilor sau a suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici