Becali: Am oferit trei milioane de euro pentru Alexe şi Nica de la Dinamo

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a înaintat o ofertă de trei milioane de euro pentru transferul jucătorilor Marius Alexe şi Constantin Nica de la Dinamo, el precizând că vrea să ajute astfel pe gruparea "roş-albă", care se află într-o situaţie financiară precară.

194 afișări
Imaginea articolului Becali: Am oferit trei milioane de euro pentru Alexe şi Nica de la Dinamo

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru Alexe şi Nica. Două milioane pentru Alexe şi un milion pentru Nica. Am făcut oferta prin domnul Victor Becali. Vreau să salvez pe Dinamo, vreau să le fac un bine. Am înţeles că au probleme financiare şi vreau să-i ajut. Vor, bine, nu vor, să fie sănătoşi. Dacă sunt oameni pragmatici, atunci iau banii. Nu dau niciun ban în plus. Să răspundă când vor, dar până la al doilea stagiu de pregătire, deci au o săptămână să răspundă", a spus Becali, la Gsp Tv.

Gigi Becali a afirmat că îşi doreşte să cumpere cei mai buni jucători din România, chiar dacă mai are jucători pe aceleaşi poziţii. "Cumpăr orice este de valoare din România. Îl iau pe Alexe cu două milioane şi îl dau cu zece, iar pe Nica dau un milion şi îl dau cu şapte. Eu vreau să fac investiţii. Pentru un an vreau ca toţi cei 11 jucători de la echipa naţională să fie de la Steaua. Decât să ia 5.000 de euro la Dinamo, mai bine 10.000 la Steaua. Lui Alexe îi dau primă de instalare, dar lui Nica nu, pentru că are 20 de ani. Alexe e jucător consacrat", a completat Becali.

La 17 decembrie, Becali a anunţat că a dorit să-l transfere pe Marius Alexe, dar fotbalistul i-a transmis prin intermediul impresarului Victor Becali că mai bine moare de foame sau se lasă de fotbal, decât să joace la echipa rivală.

"I-am spus lui Victor de Alexe şi Alexe i-a zis lui Victor că el moare de foame, se lasă de fotbal, dar nu vine la Steaua. Ăla-i crescut de Dinamo acolo, câinii ăştia sunt periculoşi... Aşa a zis, că se lasă de fotbal şi moare de foame şi la Steaua nu vine. I-am zis lui Victor să-i întrebe (n.r. - pe oficialii dinamovişti) cât vor, poate îi dăm un salariu mare (n.r. - jucătorului) Mi-a zis Victor: «Băi, Gigi, nu vine!» Ăştia de la Dinamo sunt unii d-ăia fanatici, câini fanatici, turbaţi. Câini turbaţi, cărora n-ai ce să le faci. Alexe e fotbalist! Atât are Dinamo clasă de fotbalist, Alexe. Dar n-ai cum să-l iei ", a explicat, atunci, Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici