Becali: Bokila vrea să vină la Steaua, dar nu cred că se va face transferul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti, Jeremy Bokila, pe care îl doreşte la echipă, ar fi de acord cu un transfer, însă nu crede că tranzacţia se va perfecta din cauza impresarului.

322 afișări
Imaginea articolului Becali: Bokila vrea să vină la Steaua, dar nu cred că se va face transferul

Becali: Bokila vrea să vină la Steaua, dar nu cred că se va face transferul (Imagine: Jeremy Bokila/Mediafax Foto)

"Mie îmi place Bokila. Szukala i-a dat lui Mihai Stoica numărul impresarului lui Bokila şi au discutat. Impresarul a zis că mai are oferte de la Standard şi încă un club, iar Mihai Stoica i-a zis că Steaua nu face licitaţie, aşa că să trimită pe mail pretenţiile financiare. Bokila vrea să vină. Eu am încredere în el dacă va fi bine pregătit, are ceva. Jucătorul îmi spune că el nu mai e al lui Petrolul şi că nici nu a primit banii de la Petrolul. Cred că o să aibă pretenţii prea mari şi nu o să se facă", a spus Becali, la Digi Sport.

Jeremy Bokila este împrumutat, până în vară, la Petrolul Ploieşti, gruparea prahoveană având dreptul de a-l achiziţiona în schimbul a 350.000 de euro. Pentru moment, gruparea patronată de Florian Walter nu a activat această clauză.

Jucătorul congolez nu a venit la reunirea echipei Petrolul, care a avut loc, miercuri, antrenorul Cosmin Contra anunţând că Bokila va fi suspendat până la finalul contractului scadent în vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici