FC Petrolul dezminte un eventual transfer al jucătorilor Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila la Steaua

Conducerea FC Petrolul Ploieşti a precizat, marţi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că nu se pune problema unui transfer al jucătorilor Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila la Steaua.

280 afișări
Imaginea articolului FC Petrolul dezminte un eventual transfer al jucătorilor Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila la Steaua

FC Petrolul dezminte un eventual transfer al jucătorilor Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila la Steaua (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Această variantă nu a existat şi nici nu va fi luată în calcul. Sperăm, astfel, ca toate speculaţiile care se fac pe marginea acestui subiect să înceteze, atâta vreme cât Grozav şi Bokila sunt jucători sub contract cu FC Petrolul Ploieşti şi nu se pune problema transferului lor la Steaua", au precizat conducătorii cubului Petrolul.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că şi-ar dori să-i transfere pe atacanţii echipei Petrolul Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila, însă acţionarul grupării prahovene Florian Walter nu îi răspunde la telefon pentru a negocia detaliile tranzacţiilor.

Întrebat la Sport.ro ce jucători mai doreşte să transfere în această iarnă, Becali a răspuns: "Poate Grozav, poate Bokila, poate amândoi. Şi pe ăsta îl sun şi nu îmi răspunde. Păi, cum vrei să îi iei banii lui Gigi Becali dacă nu răspunzi. Walter, tu vrei să iei banii de la Gigi Becali, dar nu răspunzi? Dacă îl superi pe Gigi Becali, nu îţi mai dă banii pe urmă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici