Becali: Bonfim şi Ricardo vor fi suspendaţi şi amendaţi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că jucătorii care au părăsit cantonamentul Stelei în seara de miercuri spre joi, Ricardo şi Bonfim, vor fi amendaţi şi trimişi la echipa a doua, ultimul dintre ei fiind primit totuşi la o discuţie de conducătorul stelist.

9 afișări
Imaginea articolului Becali: Bonfim şi Ricardo vor fi suspendaţi şi amendaţi

Becali: Bonfim şi Ricardo vor fi suspendaţi şi amendaţi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"A venit (n.r. - Bonfim) să-şi ceară scuze. I-am zis: «asta nu e de scuze». De scuze e când greşeşti, asta e hoţie, este sfidare, este batjocură faţă de toţi ceilalţi. Şi nu există scuze, singurul lucru pe care poţi să-l zici este că nu mai fac, nu că scuze! Aici nu esti nici la Timisoara, nici colo... Aici la Steaua nu a existat aşa ceva şi nu se permite aşa ceva. Amenda depinde de ce loc vom fi la final în clasament, să spunem! Iar decizia pe care a luat-o antrenorul nu pot să trec. Chiar dacă mă impresionează, că mi-e milă, nu pot sã trec peste antrenor", a spus Becali.

Becali a menţionat că Bonfim va primi totuşi un tratament mai blând faţă de Ricardo. "L-a trimis la echipa a doua. Bine, îi tragi 25 la sută din salariu, că acolo îi doare, că dacă îi trimiţi la echipa a doua nu e nicio problemă, îi doare la bani. Şi i-am zis: «la bani nici sã nu te gândeşti că nu scapi». El pentru bani a venit mai mult, că 25 la sută sunt 30.000 de euro. Dacă o oră de distracţie pentru voi este 30.000 de euro, treaba voastră. Ricardo a vrut să treacă şi el şi i-am zis nici să nu treacă pe aici. Păi ăla l-a îmbârligat şi pe ăsta. Că ăsta e mai credul, aşa. Dar acelaşi tratament va avea şi el ca Ricardo, bani tăiaţi şi la echipa a doua", a mai spus el.

Jucătorii brazilieni ai echipei Steaua, Bonfim şi Ricardo, au părăsit cantonamentul grupării din Bulevardul Ghencea în seara de miercuri spre joi, după victoria cu Oţelul, scor 1-0, fără a anunţa conducerea tehnică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici