Becali: Dacă Băcilă nu îşi prelungeşte contractul cu Pandurii din cauza accidentării, vine la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că în cazul în care mijlocaşul echipei Pandurii, Cosmin Băcilă, care a fost accidentat grav de Florin Gardoş, nu îşi va prelungi contractul cu gruparea gorjeană din cauza accidentării, atunci îl va transfera la formaţia "roş-albastră".

207 afișări
Imaginea articolului Becali: Dacă Băcilă nu îşi prelungeşte contractul cu Pandurii din cauza accidentării, vine la Steaua

Becali: Dacă Băcilă nu îşi prelungeşte contractul cu Pandurii din cauza accidentării, vine la Steaua (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am văzut-o pe soţia lui când i-a spus cu lacrimi în ochi lui Cosmin că vor trece şi peste asta, mi s-au umezit şi mie ochii atunci. I-am spus să nu-şi facă probleme din cauza situaţiei materiale, pentru că este vina mea, că din cauza mea s-a accidentat, că Steaua sunt eu. Dacă nu i se prelungeşte contractul la Pandurii, va semna un contract cu Steaua şi va juca la Steaua. Mi-a zis că dacă îi dau posibilitatea să joace la Steaua câteva meciuri, îşi va reveni mai repede. M-a impresionat foarte tare", a spus Becali la Gsp tv.

Fotbalistul echipei Pandurii, Cosmin Băcilă, care a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la meciul cu Steaua, a declarat, luni, la Digi Sport, că este de părere că va reveni în teren după 6 sau 7 luni.

Băcilă a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit o accidentare gravă, duminică seară, la meciul cu Steaua, scor 2-1, din etapa a VII-a a Ligii I. Cosmin Băcilă a fost faultat dur de stelistul Florin Gardoş, în minutul 87. El a fost scos de pe teren cu ambulanţa, jocul fiind întrerupt aproximativ şapte minute. Gardoş a fost eliminat după faultul comis asupra lui Băcilă.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, luni, că Băcilă va fi operat marţi la Spitalul Elias din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici