Becali despre un transfer al lui Maxim: Condescu mi-a spus că nu pleacă acum şi că jucătorul are şi oferte de afară

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că a discutat cu preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, care i-a transmis că mijlocaşul Alexandru Maxim nu va fi cedat în această iarnă şi că pentru jucător există şi oferte din străinătate.

138 afișări
Imaginea articolului Becali despre un transfer al lui Maxim: Condescu mi-a spus că nu pleacă acum şi că jucătorul are şi oferte de afară

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Eu cred că el este la ora asta cel mai bun mijlocaş dribler din România. Noi suntem interesaţi, dar eu am vorbit cu Condescu şi ne-a spus că nu dă drumul la niciun jucător, deci nici lui Maxim. Eu îi urez băiatului noroc şi să se antreneze, să joace şi să fie serios, pentru că e păcat, pentru că talent are. Noi voiam să-l luăm de acum pentru că eu am încredere în ceea ce face Reghecampf. Iar în opinia mea, Maxim are nevoie de puţină forţă. Dacă se antrenează cu Reghecampf, el poate face în şase luni, un an pasul în fotbalul mare. Dar are nevoie de seriozitate la antrenamentele de forţă. Condescu spunea că are şi oferte din afară pentru Maxim", a declarat Becali, la GspTV.

La rândul său, Maxim a precizat că ştia de faptul că nu va fi lăsat să plece de la Pandurii în această iarnă. "Nu ştiu de nicio ofertă, am un impresar care se ocupă de lucrurile acestea. Voi vedea ce se va întâmpla. Ştiam că cei din conducere nu vor lăsa pe nimeni să plece în această iarnă. Eu îmi doresc să ajung la o echipă de top cu care să obţin trofee, să fac performanţă şi să joc în cupele europeme. Vom vedea dacă va fi la o echipă din România sau din străinătate", a afirmat Maxim.

Alexandru Maxim, 22 de ani, reprezenta principala ţintă a Stelei pentru campania de transferuri din această pauză competiţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici