Becali: Doar cu 700.000 de euro pleacă Nicoliţă şi niciodată împrumut

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Bănel Nicoliţă se poate transfera doar în schimbul sumei de 700.000 de euro la altă echipă şi nu va accepta doar să-l împrumute la o altă formaţie.

110 afișări
Imaginea articolului Becali: Doar cu 700.000 de euro pleacă Nicoliţă şi niciodată împrumut

Becali: Doar cu 700.000 de euro pleacă Nicoliţă şi niciodată împrumut (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu sunt alte negocieri pentru Nicoliţă. Eu îl las să plece dacă cineva dă 700.00 de euro. De împrumut nu poate fi vorba, eu nu dau niciodată jucători împrumut. Dacă Dan Petrescu (n.r. - antrenorul echipei Kuban Krasnodar) îl doreşte, să dea banii, 700.000 de euro", a spus Becali.

Becali a negat că Steaua ar negocia cu jucătorii despre care s-a vehiculat în presă că sunt doriţi la formaţia "roş-albaştră". "Habar n-am de ce jucători apar prin presă. Noi aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu aceşti trei jucători, Prepeliţă, Bourceanu şi Moraes, după care probabil vom începe să ne îndreptăm şi spre alţi doi-trei jucători", a mai spus Becali.

El a menţionat că mijlocaşul echipei FC Timişoara, Alex Bourceanu, nu a semnat încă cu Steaua din cauza neînţelegerilor privind salariul. "Bourceanu vrea un salariu mare. Dacă va accepta salariul pe care-l dăm noi, va veni la Steaua. Junior Moraes cât de curând probabil o să-l vedeţi la Steaua", a precizat finanţatorul.

Becali a negat şi că ar fi interesat de achiziţionarea lui Florin Costea, menţionând că Dinamo îl vrea pe atacantul craiovean. "Pe mine mă interesează de la Universitatea Craiova doar Prepeliţă. Florin Costea am înţeles că-l vrea finu' (n.r. - acţionarul dinamovist Cristian Borcea) şi l-am lăsat pe el, nu mă mai bag eu", a anunţat Becali.

Gigi Becali a fost impresionat de evoluţiile lui Leandro Tatu şi Raul Rusescu în meciurile amicale ale Stelei din Austria. "Mi-a plăcut cum s-a mişcat Tatu, în rest nu prea m-am uitat. Mi-a mai zis Meme de Rusescu că a crescut foarte mult. Mie oricum îmi plăcea de el", a adăugat el.

Finanţatorul a reafirmat că singura condiţie ca Steaua să mai dispute meciurile pe stadionul din Bulevardul Ghencea este ca Ministerul Apărării Naţionale să reducă costurile chiriei. "Dacă vor să-mi dea chiria cât Dinamo şi Rapid la un loc, rămân. Dacă nu, eu dacă plec din Ghencea economisesc un milion de euro. Şi nu numai atât, mai e problema aia cu «pleacă Becali de Ghencea». Mie îmi face să le fac pe plac oamenilor. Pe Naţional Arena va juca Steaua dacă nu va mai juca în Ghencea", a explicat Becali.

Gigi Becali îşi doreşte ca Steaua să câştige Supercupa României pentru a da un impuls moral jucătorilor. "Supercupa este un trofeu de onoare pentru noi, pe care trebuie să-l câştigăm. Orice victorie şi orice trofeu înseamnă onoare, demnitate, înseamnă moral, înseamnă un impuls dat unei echipe. Mihai Stoica dacă o să câştige Supercupa o să zică că e mai importantă decât Cupa Campionilor", a menţionat Becali.

Mijlocaşul stelist Bănel Nicoliţă a primit un document prin care se poate transfera la o altă echipă în schimbul sumei de 700.000 de euro. În presă a apărut şi varianta unui împrumut pentru Nicoliţă cu o opţiune ulterioară de cumpărare definitivă. Echipele interesate de Nicoliţă au fost Kuban Krasnodar (Rusia), Samsunspor (Turcia) şi AS Nancy şi Lens (ambele Franţa).

Becali a afirmat în mai multe rânduri de-a lungul timpului că a finalizat transferurile jucătorilor Junior Moraes, Andrei Prepeliţă şi Alex Bourceanu. Junior Moraes a semnat însă un contract cu ŢSKA Sofia, dar Becali este încrezător că brazilianul va ajunge în cele din urmă la Steaua. Andrei Prepeliţă, deşi s-a înţeles cu Steaua privind contractul său, este în litigiu cu clubul Universitatea Craiova, din cauza unei datorii mai vechi a grupării din Bănie către el. Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Alex Bourceanu, nu a ajuns însă la un acord privind salariul pe care ar trebui să-l primească la Steaua.

Tot în presă au fost vehiculate numele jucătorilor Yazalde Gomes Pinto şi Horacio Ramon Cardozo pentru un transfer la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici