Becali: M-am gândit azi că poate e ceva dubios în toate garanţiile cerute de Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică într-o conferinţă de presă că s-a gândit că toate garanţiile cerute de Victor Piţurcă, în valoare de 20 de milioane de euro în opinia lui, pot fi o strategie a "unui lucru dubios".

19 afișări
Imaginea articolului Becali: M-am gândit azi că poate e ceva dubios în toate garanţiile cerute de Piţurcă

Becali: M-am gândit azi că poate e ceva dubios în toate garanţiile cerute de Piţurcă (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Mă duce gândul şi la strategii. Atâtea garanţii, atâtea plăţi şi trei ani să stau ca la puşcărie. Şi el putea să execute garanţia când voia. Aşa că am terminat bâlciul şi cu asta basta. Chiar azi mă gândeam că e ceva dubios în treaba asta. La un moment dat, când eram cu suporterii, mi-a şi spus că eu trebuie să uit de clubul ăsta în următorii trei ani. Şi atunci, eu ce să fac?", s-a întrebat Becali

Finanţatorul stelist a menţionat că Piţurcă deja avea în club puteri mai mari decât el.

"Eu am vrut să dau un om afară, nu mi-a plăcut mie ceva şi n-am putut. Piţurcă mi-a zis că să nu-l dau afară, că sunt oamenii lui. Eu îmi angajasem un stăpân şi nu era corectă situaţia. Ce este al meu, voi conduce toată viaţa. Până la moarte voi conduce", a explicat Becali, care a precizat că nu va mai face greşeala unei înţelegeri asemănătoare cu un alt antrenor.

Becali a menţionat că este totuşi mulţumit după experienţa cu Victor Piţurcă manager general pentru că acesta a lăsat o echipă bună în urmă.

"Iau ce e bun din experienţa asta. Am rămas totuşi cu o echipă bună. Nu e frumos să arunci cu noroi în cineva care a făcut totuşi un lucru bun, cum e echipa. Dacă el a vrut alte lucruri, nu ştiu, o să vadă Dumnezeu", a mai spus el.

Finanţatorul a precizat că îl mai aşteaptă să se răzgândească pe Piţurcă până duminică seară.

"I-am făcut din nou propunerea pentru contract lui Piţurcă în faţa suporterilor. Şi acum, dacă vine, e valabilă propunerea mea. Dar propunerea asta va mai fi valabilă doar până astă-seara, pentru că de mâine voi intra în contact cu alţi antrenori. Eu îi mulţumesc pentru ceea ce a făcut până acum. Nu vreau să mă cert cu el. Nu am nevoie să-mi dea nimeni dreptate. ", a precizat el.

El nu se teme de reacţia suporterilor la meciurile următoare, după plecarea lui Victor Piţurcă din cadrul clubului.

"M-am dus singur la întâlnirea cu suporterii. Să vadă lumea că nu mi-e frică. Dar dacă e să se întâmple ceva, am şi bodyguarzi. Am pe unul care a fost garda de corp a lui Angelina Jolie când era în Afghanistan. Are 18 gloanţe. Le-am spus şi suporterilor toate lucrurile, de la A la Z. Suporterii îl susţin pe Piţurcă nu pentru că îl iubesc prea mult ci pentru că ei cred că Piţurcă mă poate pune la punct pe mine. Ei tot spun că nu o să fie linişte. Eu le-am spus că o să fie. Dacă se vor comporta civilizat pe stadion, nu o să fie nicio problemă. Eu ştiu că proprietatea e sfântă. Sunt nişte legi şi cer autorităţilor să-şi facă datoria", a concluzionat Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici