Becali nu va putea participa la o eventuală Adunare Generală a LPF

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, nu va putea participa la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, în cazul în care va reuşi să strângă semnăturile necesare convocării acesteia, după ce Comisia de Disciplină a LPF a decis suspendarea sa pentru şase luni.

14 afișări
Imaginea articolului Becali nu va putea participa la o eventuală Adunare Generală a LPF

Becali nu va putea participa la o eventuală Adunare Generală a LPF (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Becali încearcă să determine cel puţin şase preşedinţi de club din Liga I să semneze convocarea Adunării Generale a LPF, pentru a-l demite din funcţie pe preşedintele Dumitru Dragomir, în urma conflictului pe care îl are cu şeful LPF în cazul Varga-Bălan.

Conform finanţatorului stelist, până marţi au semnat convocarea Adunării Generale cinci cluburi, incluzând Steaua.

În eventualitatea în care finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, va reuşi convocarea Adunării Generale a LPF, el nu va putea reprezenta clubul din Bulevardul Ghencea, fiind suspendat de Comisia de Disciplină pentru şase luni. Becali a mai primit şi o penalitate de 150.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină, după declaraţiile calomnioase la adresa managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea.

Rapid a pierdut la "masa verde" meciul cu FC Timişoara, câştigat pe teren de gruparea "feroviară" cu scorul de 1-0, decizie a Comisiei de Disciplină a LPF ce a nemulţumit mai multe cluburi din Liga I, printre care şi Steaua. Gigi Becali a anunţat că doreşte demiterea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pentru că influenţează deciziile comisiilor şi ajută clubul FC Timişoara în lupta pentru titlu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici