Becali: Petrolul a primit o pedeapsă prea mare. La jucători e normală decizia

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că gruparea Petrolul Ploieşti a primit o sancţiune prea severă din partea Comisiei de Disciplină a LPF, organizarea următoarelor şase etape fără spectatori, dar consideră normală decizia de a nu-i suspenda pe Martinovici şi Stanca.

255 afișări
Imaginea articolului Becali: Petrolul a primit o pedeapsă prea mare. La jucători e normală decizia

Becali: Petrolul a primit o pedeapsă prea mare, la jucători e normală decizia (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nicăieri nu poate fi sancţionată moralitatea. Toată lumea a apreciat că ce a făcut Martinovici a fost moral. Este o decizie normală până la urmă, aşa spune şi regulamentul. La Petrolul cred că e cam mult. Nu e de vină echipa Petrolul după părerea mea. Şase etape e prea mult", a spus Gigi Becali la Gsp Tv.

Jucătorii echipei Steaua Novak Martinovici şi Răzvan Stanca nu au fost suspendaţi în urma incidentelor de la meciul cu Petrolul Ploieşti, clubul ploieştean urmând să joace şase meciuri fără spectatori şi pierderea partidei cu steliştii prin forfait, scor 0-3.

De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină a LPF au decis ca gruparea Petrolul Ploieşti să primească o penalitate financiară de 60.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici