Becali: Poate vom anula abonamentele

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, după remiza cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, partidă la care a fost permanent ţinta scandărilor fanilor stelişti, că nu va mai plăti taxe şi impozite la stat şi că este posibil să anuleze abonamentele la meciurile echipei din Bulevardul Ghencea.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Poate vom anula abonamentele

Becali: Poate vom anula abonamentele (Imagine: Mediafax Foto)

"Normal că sunt supărat, numai din cauza fanilor e rezultatul ăsta. Ce au făcut ei se numeşte huliganism. Prima măsură e că nu vom mai plăti taxe şi impozite la stat până nu se rezolvă problema asta. Asta este distrugere de bunuri, statul trebuie să ia măsuri. Am închis geamul lojei ca să nu mai aud, dar eu voi rezista. Asta nu e ţară, e junglă, vom vedea ce vom face şi cu abonamentele, poate le vom anula", a afirmat Becali.

În momentul în care Becali acorda declaraţii presei, fanii stelişti care l-au contestat treceau prin faţa tribunei oficiale. Gigi Becali s-a dus în mijlocul fanilor, fiind flancat de forţe de ordine.

Suporterii echipei Steaua, prezenţi la meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a IX-a a Ligii I, nu i-au încurajat pe fotbaliştii pregătiţi de Mihai Stoichiţă, însă au scandat permanent împotriva finanţatorului Gigi Becali.

Steaua şi Gloria Bistriţa au remizat, scor 1-1, în etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici