Becali şi Dragomir, convinşi că România va câştiga partida cu Austria

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, miercuri, înaintea partidei România - Austria, că ar fi trebuit să fie mai mulţi spectatori pe stadionul din Bulevardul Ghencea, pentru că este vorba despre un meci al echipei naţionale.

24 afișări
Imaginea articolului Becali şi Dragomir, convinşi că România va câştiga partida cu Austria

Becali şi Dragomir, convinşi că România va câştiga partida cu Austria

"Cred că vom bate cu 3-0, dar oricum la finalul meciului o să beau şampanie cu Cristi Borcea şi dacă vom câşttiga, şi dacă nu. Nu este bine că nu sunt prea mulţi suporteri pe stadion, pentru că totuşi este echipa României, şi este vorba de mândria naţională", a spus Becali.

Referitor la nemulţumirea reprezentanţilor FRF privind starea gazonului şi suma solicitată de Steaua pentru închirierea arenei, Becali a spus: "Eu le-am cerut 20.000 de euro pentru acest meci, bani care sunt de fapt cheltuielile pentru un meci de fotbal pe acest satdion. Nu le-am cerut niciun ban în plus şi le-am spus că atât costă cheltuielile pentru toate utilităţile de la stadion, din timpul unui meci".

Prezent la stadion, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că România va câştiga meciul cu Austria. "Cred că îi vom bate, însă din păcate sunt cam puţini spectatori. Cred că şi preţurile la bilete au fost cam mari, însă totuşi este vorba de un meci al echipei naţionale", a spus Dragomir, care a venit la meci însoţit de nepotul său.

La meciul România - Austria, din preliminariile CM din 2010, mai asistă preşedintele FRF, Mircea Sandu, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, precum şi tatăl fostului handbalist Marian Cozma, Petre Cozma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici