Beckham s-a despărţit cu ochii în lacrimi de publicul de pe Parc des Princes: "Mulţumesc, Paris"

Mijlocaşul echipei Paris Saint-Germain, David Beckham, care se retrage din activitate la finalul sezonului, s-a despărţit cu ochii în lacrimi de publicul de pe Parc des Princes, la finalul meciului de sâmbătă seară cu Brest, scor 3-1, după ce a primit trofeul de campion al Franţei.

185 afișări
Imaginea articolului Beckham s-a despărţit cu ochii în lacrimi de publicul de pe Parc des Princes: "Mulţumesc, Paris"

Beckham s-a despărţit cu ochii în lacrimi de publicul de pe Parc des Princes: "Mulţumesc, Paris" (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Vreau să mulţumesc tuturor: coechipierilor mei, stafului, suporterilor. Este ceva foarte special să îmi închei cariera aici. Mulţumesc, Paris. Acesta este unul din cele mai frumoase oraşe din lume şi sunt trist că plec", a spus Beckham pe podium.

David Beckham a părăsit cu ochii în lacrimi gazonul de pe Parc des Princes, aplaudat de jucătorii ambelor echipe şi aclamat de public.

PSG a sărbătorit, sâmbătă seară, câştigarea campionatului Franţei, împreună cu fanii pe propria arenă, eveniment care nu a fost marcat de incidente precum s-a întâmplat la festivităţile de luni din piaţa Trocadero. În piaţa Trocadero, mai mulţi suporteri au aruncat cu fumigene, nu au respectat reguli elementare de siguranţă şi au invadat spaţiul rezervat presei, acest comportament al lor ducând şi la anularea unei minicroaziere a campionilor pe Sena.

După meciul cu Brest, titlul a fost sărbătorit cu focuri de artificii, aplauze şi ovaţii.

Sâmbătă a avut loc în Franţa penultima etapă din Ligue I. La finalul etapei, echipa Nancy, învinsă de Bastia cu scorul de 2-1, a retrogradat în eşalonul secund, alăturându-se formaţiei Brest, retrogradată anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici