Behrami: Mutu este un campion care are nevoie doar să mai joace puţin pentru a redeveni decisiv

Mijlocaşul echipei Fiorentina, Valon Behrami, l-a lăudat pe coechipierul său Adrian Mutu, spunând că se numără printre fotbaliştii de la care are de învăţat şi că românul are nevoie doar să mai joace puţin pentru a redeveni decisiv, informează violanews.com.

12 afișări
Imaginea articolului Behrami: Mutu este un campion care are nevoie doar să mai joace puţin pentru a redeveni decisiv

Behrami: Mutu este un campion care are nevoie doar să mai joace puţin pentru a redeveni decisiv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu este un campion care are nevoie doar să mai joace puţin pentru a redeveni decisiv", a spus Behrami pentru cotidianul Corriere dello Sport.

Valon Behrami a precizat că la Fiorentina sunt jucători mari, de la care încearcă să înveţe ceva în fiecare zi. "La cine mă refer? Unul dintre ei este Gilardino, care are mereu multă dorinţă şi munceşte mult atât la meciuri cât şi la antrenamente. Apoi este Mutu, care la nivel tehnic transmite atât de multe. Şi Motnolivo, care este un punct de referinţă...", a adăugat fotbalistul elveţian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici