Belinda Bencic i-a mulţumit Simonei Halep că a acceptat să joace cu ea la dublu

Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 34 WTA la simplu, i-a mulţumit Simonei Halep, locul 3 WTA, că a acceptat să facă echipă împreună şi să participe pe tabloul de dublu al turneului Premier de la Stuttgart.

273 afișări
Imaginea articolului Belinda Bencic i-a mulţumit Simonei Halep că a acceptat să joace cu ea la dublu

Belinda Bencic i-a mulţumit Simonei Halep că a acceptat să joace cu ea la dublu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îţi mulţumesc Simona Halep că ai acceptat să joci dublu cu mine, la Stuttgart", a scris Bencic, pe contul ei de Twitter.

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic (România/Elveţia) a ratat, luni, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari. Ele au fost învinse, în primul tur, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-8, după o oră şi 32 de minute, de cuplul Chin-Wei Chan/Chen Liang (Taiwan/China).

Halep şi Bencic evoluează şi pe tabloul de simplu şi ar putea fi adversare în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici