Belodedici despre afirmaţiile lui Mihai Stoica la adresa gloriilor Stelei: E urât, dar nu am ce să fac

Miodrag Belodedici a catalogat drept urât gestul managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, de a minimaliza performanţele jucătorilor din generaţia anilor '80 obţinute la gruparea roş-albastră, fostul internaţional precizând totodată că nu este afectat de afirmaţiile oficialului.

142 afișări
Imaginea articolului Belodedici despre afirmaţiile lui Mihai Stoica la adresa gloriilor Stelei: E urât, dar nu am ce să fac

Miodrag Belodedici (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Acum cred că simte, vede ce importanţă are acest trofeu. Nu ştiu dacă (n.r. Stoica) a mai participat până acum în grupele Ligii Campionilor. Acum vede cum e să organizezi, îi simte pe jucători cum sunt concentraţi. Nu mă mai simt deranjat. Chibiţăria asta care era în centru pe timpul comuniştilor a ajuns acum la televizor, unde se poate spune orice. Nu mă mai deranjează. E urât, dar nu am ce să fac", a spus, joi, Belodedici, la Liceul cu program sportiv "Mircea Eliade", unde a fost expus trofeul Ligii Campionilor.

Miodrag Belodedici a afirmat că pentru Steaua accederea în grupele Ligii Campionilor depăşeşte nivelul la care se află. "Steaua ne mai reprezintă acum, anul trecut CFR-ul. Sunt ţări care nici măcar nu se gândesc să participe. Nivelul în grupe e extraordinar de mare, nu ştiu dacă suntem noi pregătiţi de nivelul ăsta. Noi nu suntem dispăruţi ca alte ţări, cum ar fi Serbia, Ungaria, Bulgaria. Să intri în grupele Ligii depăşeşte nivelul la care e Steaua acum. Sunt echipe puternice, Chelsea, Schalke", a completat Belodedici.

Mihai Stoica a atacat virulent, săptămâna trecută, fostele glorii steliste Anghel Iordănescu, Emeric Ienei şi Tudorel Stoica, precum şi pe şeful LPF, Dumitru Dragomir, pentru că l-au criticat pe el şi echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici