Benfica, primită cu entuziasm la revenirea la Lisabona în ciuda finalei pierdute cu Chelsea

Componenţii echipei Benfica Lisabona au fost primiţi, în noaptea de miercuri spre joi, cu entuziasm de către fani, în ciuda finalei pierdute contra formaţiei engleze Chelsea Londra, scor 1-2, în finala Ligii Europa.

105 afișări
Imaginea articolului Benfica, primită cu entuziasm la revenirea la Lisabona în ciuda finalei pierdute cu Chelsea

Benfica, primită cu entuziasm la revenirea la Lisabona în ciuda finalei pierdute cu Chelsea (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit sursei citate, în ciuda înfrângerii entuziasmul fanilor "vulturilor" nu a scăzut, 500 dintre ei fiind prezenţi la aeroport la cinci ore de la terminarea meciului de la Amsterdam, informează abola.pt.

"Suntem prezenţi, suntem mândri de voi" a fost unul dintre bannerele afişate, în timp ce alţi fani aveau postere pe care cereau ca antrenorul Jorge Jesus să fie păstrat la conducerea tehnică a echipei.

Jucătorii s-au urcat direct în autocar, însă în timp ce plecau de la aeroport i-au salutat pe fanii care au aprins torţe şi au cântat. Un alt banner scria: "Suntem aici ca să vă susţinem, nu să vă criticăm. Efortul vostru şi lacrimile valorează mai mult decât o cupă".

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Europa, după ce a învins, miercuri, pe Amsterdam ArenA, echipa portugheză Benfica Lisabona, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat de Branislav Ivanovici, în minutul 90+3.

Golurile au fost marcate de Torres '60 şi Ivanovici '90+3, pentru Chelsea, respectiv Cardozo '68 (penalti), după un henţ al lui Azpilicueta, pentru Benfica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici