Bergodi: Eu sunt principalul vinovat pentru acest rezultat

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este principalul vinovat pentru rezultatul de egalitate din partida cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, din prima etapă a grupei H a Ligii Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Eu sunt principalul vinovat pentru acest rezultat

Bergodi: Eu sunt principalul vinovat pentru acest rezultat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am făcut un meci încâlcit astăzi, un meci slab. Nu ne-au lăsat nici cei de la Şerif să jucăm, dar eu nu dau vina pe jucători. Nu cred că jucătorii i-au subestimat pe cei de la Şerif. Nu este o înfrângere, dar din punct de vedere moral eu aşa simt. Este greu să joci fără suporteri şi acest lucru a contat mult. Eu sunt principalul vinovat. Trebuie să acceptăm acest punct şi să mergem mai departe. Nu este o grupă uşoară, şi Twente a câştigat la Istanbul. Am vrut să-l bag pe Tănase în locul lui Szekely, dar din păcate Surdu nu a mai putut continua. Am vrut să pun mai multă presiune, chiar dacă ne asumam unele riscuri. Ar fi fost altceva pentru noi cu public, însă şi aici sunt probleme. Odată se întâmplă ceva cu cei din Peluza Sud, altădată cu cei de la Nord. Sunt lucruri pe care nu le înţeleg", a spus Bergodi.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania campioanei Republicii Moldova, Şerif Tiraspol, în prima etapă a grupei H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici