Bernard Hopkins l-ar fi preferat pe Bute viitorului său adversar, Karo Murat

Pugilistul american Bernard Hopkins, deţinătorul centurii IBF la categoria semigrea, a declarat că ar fi preferat ca următorul său meci să fie cu Lucian Bute, Gennady Golovkin sau Carl Froch, nu cu boxerul german de origine armeană Karo Murat, pe care îl va întâlni în iulie sau în august.

223 afișări
Imaginea articolului Bernard Hopkins l-ar fi preferat pe Bute viitorului său adversar, Karo Murat

Lucian Bute (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Mi-ar fi plăcut să boxez cu Bute, cu Golovkin, cu Froch. Dar suntem cu toţii ocupaţi în perioada respectivă. Karo Murat dacă mă va învinge va deveni celebru, dar dacă îl voi bate eu va fi doar încă o victimă. Murat nu are nimic de pierdut şi totul de câştigat", a spus Hopkins pentru BoxingScene.com.

Lucian Bute va boxa la 25 mai cu canadianul Jean Pascal, Carl Froch are programată la aceeaşi dată o confruntare cu Mikkel Kessler, iar Golovkin îl va înfunta la 29 iunie pe Matthew Macklin.

Americanul Bernard Hopkins, cel mai vârstnic campion mondial la box din istorie, şi-a adăugat, la 9 martie, la 48 de ani, o nouă coroană mondială, după ce a trecut de compatriotul său Tavoris Cloud, în meciul pentru titlul IBF la categoria semigrea.

Lucian Bute şi Jean Pascal vor boxa în Centre Bell din Montreal, pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu. Centura WBC Diamond a fost câştigată anterior şi de Bernard Hopkins. Acesta a obţinut-o chiar după o confruntare cu Jean Pascal, la 21 mai 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici