Bianca Andreescu este aproape de revenirea în circuitul WTA

  • Bianca Andreescu ar putea reveni în circuitul WTA la Indian Wells, turneu programat în perioada 11-22 martie.
  • Antrenorul Sylvain Bruneau spune că recuperarea sportivei din Canada decurge bine.
  • La Indian Wells este aşteptată să participe şi Simona Halep.
1049 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu este aproape de revenirea în circuitul WTA

Bianca Andreescu este aproape de revenirea în circuitul WTA

Sportiva din Canada nu a mai jucat de la Turneul Campioanelor, din octombrie 2019, însă recuperarea pentru accidentarea de la genunchi decurge corespunzător.

Ocupanta locului 4 WTA poate reveni pe teren la Indian Wells, turneu pe care l-a cucerit anul trecut. Antrenorul campioanei de la US Open spune că eleva sa mai are nevoie de câteva zile pentru a fi aptă.

„A fost un drum lung, o recuperarea lungă, dar decurge bine. În special recent, am avut o evoluţie încurajatoare şi aş spune că e într-o formă bună. Mai sunt mai puţin de două săptămâni până la turneu şi sperăm că va fi pregătită. Va reveni când va fi 100% din punct de vedere medical, nu ne vom asuma niciun risc. Sperăm că va fi gata pentru Indian Wells, dar mai avem nevoie de câteva zile", a spus Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu, potrivit sportsnet.ca.

Indian Wells, turneu la care este aşteptată să participe şi Simona Halep, se va disputa în intervalul 11-22 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici