Bilete cu preţuri cuprinse între 10 şi 100 de lei la meciul Steaua - CFR Cluj

Tichetele de intrare la partida pe care echipa Steaua o va disputa cu CFR Cluj, sâmbătă, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a III-a a Ligii I, se vor comercializa cu preţuri cuprinse între 10 şi 100 de lei.

457 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri cuprinse între 10 şi 100 de lei la meciul Steaua - CFR Cluj

Bilete cu preţuri cuprinse între 10 şi 100 de lei la meciul Steaua - CFR Cluj (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al grupării roş-albastre, categoriile de bilete sunt următoarele: Peluze (Inel 1) - 10 lei, Tribuna a II-a (Inel 1 periferic) - 20 de lei; Tribuna a II-a (Inel 1 central) - 50 de lei; VIP 3 - 50 de lei, VIP 2 - 75 de lei şi VIP 1 - 100 de lei.

Tichetele vor fi puse în vânzare începând de vineri, de la ora 10.00, la casele de bilete de la Arena Naţională.

Formaţia Steaua întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, echipa CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici