Bilete cu preţuri între 10 şi 300 de lei la meciul Steaua Bucureşti - Astra Giurgiu

FC Steaua a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a pus în vânzare bilete pentru meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a XIX-a a Ligii I, care se va disputa pe Arena Naţională din Capitală, preţurile tichetelor fiind cuprinse între 10 şi 300 de lei.

990 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri între 10 şi 300 de lei la meciul Steaua Bucureşti - Astra Giurgiu

Bilete cu preţuri între 10 şi 300 de lei la meciul Steaua Bucureşti - Astra Giurgiu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Preţurile biletelor sunt următoarele: Peluza Sud - Inelul 1 - 10 lei, Tribuna a II-a - Inelul 1 - 25 lei, VIP 3 - 30 lei, VIP 2 - 50 lei, VIP 1 - 70 lei şi Loje - 300 lei.

FC Steaua anunţă că, în conformitate cu decizia Comisiei de Disciplină a LPF, clubul nu poate vinde bilete în Peluza Nord a Arenei Naţional. Singurele sectoare din respectiva peluză în care se vor elibera bilete vor fi 354 şi 356, de pe inelul al treilea, acolo unde, în mod tradiţional, se află suporterii echipelor oaspete.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat clubul Steaua cu măsura interzicerii accesului spectatorilor în patru sectoare ale peluzei pentru trei etape ca urmare a torţelor şi artificiilor aruncate în teren de suporterii proprii la meciul cu FC Petrolul.

Partida Steaua Bucureşti - Astra Giurgiu, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa la 18 decembrie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici