Biletele la meciurile formaţiei Bayern Munchen, vândute ca pâinea caldă

Clubul Bayern Munchen a anunţat, joi, că a vândut deja toate biletele disponibile pentru 16 din cele 17 meciuri de pe teren propriu din sezonul viitor al campionatului Germaniei.

290 afișări
Imaginea articolului Biletele la meciurile formaţiei Bayern Munchen, vândute ca pâinea caldă

Biletele la meciurile formaţiei Bayern Munchen, vândute ca pâinea caldă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am primit între 80.000 şi 140.000 de solicitări de bilete pentru fiecare din cele 16 meciuri. Mai este doar o partidă, cea cu Hoffenheim, pentru care au fost doar 68.000 de solicitări, astfel că mai sunt disponibile câteva bilete", a declarat Jan-Christian Dreesen, responsabil al departamentului financiar al grupării germane, informează cotidianul L'Equipe.

Allianz Arena, stadionul pe care Bayern Munchen joacă meciurile de pe teren propriu, are o capacitate de 69.000 de locuri.

În sezonul trecut, Bayern a jucat toate meciurile de acasă cu casa închisă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici