Bilinski: Ar fi o onoare să devin golgheterul României

Atacantul FC Dinamo, Kamil Bilinski, consideră că are o şansă mare să devină golgheterul Ligii I în acest sezon, ceea ce ar reprezenta o onoare pentru el, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

65 afișări
Imaginea articolului Bilinski: Ar fi o onoare să devin golgheterul României

Bilinski: Ar fi o onoare să devin golgheterul României (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Eu, când am venit în România, nu mă gândeam că pot ajunge golgheterul Ligii I, dar, uşor-uşor, m-am obişnuit, pot să spun că mi-am intrat în mână. Ştiu că am o şansă mare, în acest sezon, să fiu cel mai bun marcator din România şi ar fi o onoare pentru mine dacă voi reuşi acest lucru. În Lituania am fost aproape de a ajunge golgheter, sper să reuşesc în Liga I. Când intru pe teren, mă gândesc ca echipa să câştige", a declarat Bilinski pentru revista clubului.

În acest moment Bilinski se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din Liga I, cu 11 goluri, în spatele lui Claudiu Keşeru, cu 12 reuşite, transferat la Al Gharafa în această iarnă.

Atacantul în vârstă de 27 de ani speră ca în urma evoluţiilor bune de la Dinamo să fie convocat la naţionala Poloniei, unde ar vrea să formeze cuplu în atac cu jucătorul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski.

"Această dorinţă de a fi golgheter este legată şi de naţionala ţării mele. Dacă voi cel mai bun în România, sper să fiu convocat şi să joc alături de Lewandowski şi nu cred că este un vis prea măreţ. Orice jucător, când se apucă de fotbal, se gândeşte să îmbrace tricoul naţionalei. Pentru mine este recunoaşterea maximă pentru toată munca mea. La Dinamo îmi doresc să câştig titlul, reprezintă spiritul şi forţa care mă împing înainte. Simt că va veni acea zi mult mai repede decât cred cârcotaşii", a mai spus Bilinski.

Atacantul polonez evoluează la FC Dinamo din ianuarie 2014, după ce jucase înainte pentru Zalgiris Vilnius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici