Blatter a făcut apel la suspendarea primită

Joseph Blatter a făcut apel la decizia Comisiei de Etică a FIFA de a-l suspenda pentru 90 de zile din funcţia de preşedinte al forului fotbalistic mondial, pe care o ocupă din 1998, informează Reuters, care citează The New York Times.

116 afișări
Imaginea articolului Blatter a făcut apel la suspendarea primită

Blatter a făcut apel la suspendarea primită (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Publicaţia americană suţine că a obţinut o copie a documentului oficial prin care Blatter a făcut apel. În acesta, şeful FIFA susţine că a fost supus unui tratament dur şi nedrept, cerând să-şi vadă dosarul de la Comisia de Etică şi să fie audiat în acest caz.

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, vicepreşedintele Michel Platini, care îndeplineşte şi funcţia de preşedinte al UEFA şi secretarul general Jerome Valcke au fost suspendaţi pentru 90 de zile de Comisia de Etică a forului fotbalistic internaţional, pentru faptul că sunt cercetaţi în cazuri de corupţie.

Perioada de suspendare a celor trei începe imediat şi se referă la orice activitate naţională şi internaţională legată de fotbal, putând fi extinsă cu 45 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici