Bogdan Lobonţ: Nu ne va fi uşor cu CFR Cluj

Portarul echipei italiene AS Roma, Bogdan Lobonţ, a declarat că formaţia sa trebuie să treacă peste entuziasmul dat de victoria obţinută, sâmbătă, în faţa grupării Internazionale Milano, scor 1-0, şi să se concentreze pentru jocul cu CFR Cluj din Liga Campionilor, informează Corriere dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Bogdan Lobonţ: Nu ne va fi uşor cu CFR Cluj

Bogdan Lobonţ: Nu ne va fi uşor cu CFR Cluj (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Era important să câştigăm jocul cu Inter, pentru că ne aflam într-o perioadă mai dificilă. În meciul din Supercupă cu Inter a ieşit rău pentru noi, acum a fost bine. Asta datorită coechipierilor mei şi suporterilor noştri, care au fost fantastici. Este o victorie mare, de o valoare deosebită, pentru că am obţinut-o împotriva liderului. Dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne concentrăm la următorul joc, cel din Liga Campionilor, cu CFR Cluj, o echipă puternică. CFR a câştigat multe trofee în ultimii ani, impunându-se în faţa echipelor mai titrate din Bucureşti, şi ştie cum să trateze astfel de jocuri. Nu ne va fi uşor, cum poate cred unii", a spus Lobonţ.

Formaţia AS Roma, cu Bogdan Lobonţ integralist, după accidentarea titularului Julio Sergio, a învins, sâmbătă, cu scor de 1-0, pe teren propriu, echipa Internazionale Milano, în etapa a V-a din Serie A.

Echipa AS Roma este una dintre adversarele formaţiei CFR Cluj în grupa E a Ligii Campionilor. Cele două echipe se vor întâlni, marţi, la Roma, în etapa a doua a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici