Carlos Alcaraz, din nou accidentat. Spaniolul s-a retras de la Openul Italiei

  • Carlos Alcaraz nu va participa la Openul Italiei 2024 de la Roma, fiind nevoit să se retragă din turneu din cauza unei accidentări.
  • După ce a ratat Mastersul de la Monte Carlo şi, ulterior, s-a retras şi de la Barcelona Open, spaniolul e nevoit să se retragă de la încă un turneu ATP Masters 1000.
  • Marele Şlem de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai - 9 iunie.
179 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz, din nou accidentat. Spaniolul s-a retras de la Openul Italiei

Carlos Alcaraz, din nou accidentat. Spaniolul s-a retras de la Openul Italiei 2024 de la Roma

Alcaraz a concurat la Madrid Open, dar a purtat o manşă de protecţie pe toată durata campaniei din capitala Spaniei. În ciuda faptului că a jucat un tenis bun la început, jucătorul de 20 de ani a dat în cele din urmă peste un Andrey Rublev inspirat, care l-a învins în trei seturi.

După meci, dublul câştigător al unui turneu major a recunoscut că nu a luat încă o decizie în privinţa participării la Roma, dar se pare că a fost optimist imediat după înfrângerea de la Madrid.

După ce a pierdut în capitala Spaniei, Alcaraz a fost supus unor teste, care au arătat că are un edem muscular, ceea ce îl va face să nu poată concura la Roma.

„Am simţit dureri după ce am jucat la Madrid, un disconfort în braţ. Astăzi am făcut nişte teste şi am un edem muscular la nivelul teresului pronator, o consecinţă a ultimei mele accidentări. Din păcate, nu voi putea juca la Roma. Am nevoie de odihnă pentru a mă recupera şi pentru a putea juca 100 la sută fără dureri".

Obiectivul tânărului este să participe la Openul Franţei şi, ulterior, la Wimbledon şi la Jocurile Olimpice, care se succed rapid.

Prin urmare, el a ales să se retragă de la Openul Italiei pentru a-şi proteja corpul, dar faptul că a fost nevoit să se retragă de la trei turnee pe zgură într-un singur sezon este cu siguranţă îngrijorător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alcaraz,
roma,
retragere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici