Borcea: Bonetti nu cunoaşte fotbaliştii, nu poţi schimba 2-3 jucători la fiecare meci

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, după meciul pierdut, scor 0-1, cu Panathinaikos Atena, că este nemulţumit de faptul că de la sosirea la echipă antrenorul Dario Bonetti "nu cunoaşte fotbaliştii", fiind inadmisibil să "schimbe 2-3 jucători la fiecare meci".

20 afișări
Imaginea articolului Borcea: Bonetti nu cunoaşte fotbaliştii, nu poţi schimba 2-3 jucători la fiecare meci

Borcea: Bonetti nu cunoaşte fotbaliştii, nu poţi schimba 2-3 jucători la fiecare meci (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu stilul italian la Dinamo nu merge, trebuie să ataci. Asta am şi spus-o şi o repet, Bonetti nu cunoaşte jucătorii. Nu poţi schimba 2-3 trei jucători la fiecare meci. Mă duc la spital din cauza jucătorilor şi a lui Bonetti. Numai dau niciun ban şi nici nu mai vin la meciurile de campionat. Vin doar la cele din Europa League. Bonetti nu este pe stilul lui Dinamo. I-am spus şi domnului Badea că nu mai vin. Gata", a declarat Borcea la GSP TV.

Oficialul dinamovist a criticat tactica defensivă folosită de Bonetti în finalul jocului cu echipa elenă.

"L-am scos şi pe Boştină pe final ca să ne apărăm. Dacă mai era un mijlocaş defensiv pe bancă, îl băga şi pe acela. Pierdem puncte şi în campionat şi în Europa League", a completat Borcea.

Conducătorul dinamovist a menţionat că Panathinaikos a câştigat meciul de sâmbătă, datorită schimbărilor inspirate din final ale antrenorului Henk Ten Cate.

"Grecii au câştigat datorită antrenorului, deoarece s-a văzut că după schimbarea lui Alexe, ei au avut culoar pe partea dreaptă. Antrenorul nostru l-a trimis pe Pulhac în tribune. Noi dacă astăzi (n.r - joi) îl aveam pe N'Doye, Niculae şi Pulhac era altceva. Printre cei mai buni jucători ai noştri la Mediaş a fost Pulhac, trebuia ţinut măcar pe banca de rezerve la acest meci. Rezervă a lui Diabate. Acesta nu este jocul lui Dinamo, luăm goluri din greşeli personale, dar nici nu ne creăm ocazii. În trecut, am luat campionatul cu 12 jucători, acum nu mai avem aşa ceva. Rednic era diabolic jucam şi cu Zicu şi cu Dănciulescu ne duceam peste adversari".

Borcea consideră că atacantul Claudiu Niculescu nu ar fi trebuit să execute penaltiul ratat de gazde în minutul 88. "Niculescu nici nu atinsese mingea, cum să bată penalti. Toţi i-au pus minge în braţe să execute el".

În minutul 88, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu, care intrase pe teren în minutul 86, a ratat o lovitură de la 11 metri, obţinută de gazde după un fault în careu echipei Panathinaikos al fundaşului Bjarsmyr la Andrei Cristea.

Dinamo Bucureşti a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei elene Panathinaikos Atena, în etapa a doua a grupei F a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici