Borcea: Dacă am fi jucat pe un teren bun le dădeam cinci

Preşedintele executiv al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, duminică, la finalul derbiului cu Steaua, că în cazul în care partida se juca pe un teren bun, formaţia antrenată de italianul Dario Bonetti ar fi înscris cinci goluri.

11 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă am fi jucat pe un teren bun le dădeam cinci

Borcea: Dacă am fi jucat pe un teren bun le dădeam cinci (Imagine: Mediafax Foto)

"Orice victorie în Ghencea reprezintă o bucurie imensă pentru noi. Am dat dovadă de caracter şi am demonstrat că suntem o echipă cu experienţă. Mă bucur că jucăm joi şi duminică cu două echipe diferite, iar asta arată că avem un lot valoros şi ne permitem să atacăm atât campionatul, cât şi Cupa UEFA. Dinamo tot timpul a reuşit să le dea câte o palmă celor care nu au crezut în valoarea ei. Dinamo este un brand, niciodată nu s-a făcut de râs. Nu mi-a plăcut deloc terenul, dacă astăzi am fi jucat pe un teren bun le dădeam cinci", a spus Borcea.

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică seară, cu scorul de 1-0 (1-0), derbiul susţinut în compania formaţiei Steaua Bucureşti, disputat pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi contând pentru etapa a cincea a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici