Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I - GALERIE FOTO

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică seară, cu scorul de 1-0 (1-0), derbiul susţinut în compania formaţiei Steaua Bucureşti, disputat pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi contând pentru etapa a cincea a Ligii I.

172 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I - GALERIE FOTO

Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I (Imagine:Constantin Vladescu/ Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Min. 2: Suporterii de la Peluza Nord au aruncat cu mai multe torţe în suprafaţa de joc, iar arbitrul italian Mauro Bergonzi a oprit partida câreva momente, pentru a permite degajarea suprafeţei de joc.

Min. 11: Tătăruşanu şi Baciu s-au încurcat reciproc, fază în urma căreia fundaşul Stelei s-a accidentat, însă balonul nu a mai putut fi ajuns de Marius Niculae, iar Ghionea a degajat balonul.

0-1: Tătăruşanu a ieşit greşit la o lovitură de colţ, executată de Torje, balonul a fost recentrat de Andrei Cristea până în colţul careului de 6 m, de unde Tamaş a reluat cu capul în plasă.

Min. 44: Ghionea a călcat greşit şi s-a accidentat, mingea a ajuns la Andrei Cristea, care i-a pasat lui Niculae, însă şutul atacantului dinamovist a trecut pe lângă buturi.

Min. 49: Adrian Cristea a primit un balon în flancul stâng, a pătruns în careu, a trecut de Golanski, iar Tătăruşanu a respins în corner şutul mijlocaşului echipei Dinamo.

Min. 77: Kapetanos preia un balon în marginea careului de 6 metri, dar Dolha a respins în doi timpi.

Min. 89: Romeo Surdu a reluat cu capul spre poarta lui Dolha, dar balonul a trecut putin pe lângă.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 17. Baciu (31. Ninu '26), 24. Ghionea, 18. P. Marin - 25. Onicaş (10. Grzelak '46) - 7. Szekely (21. Ochiroşii '62), 19. A. Ionescu, 16. Nicoliţă - 11. Surdu, 9. Kapetanos. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Dinamo: 12 Dolha – 25. Scarlatache, 30. Tamaş, 18. L. Goian, 3. Pulhac - 20. Ad. Cristea (7. Zicu '71), 29. N’Doye, 6. Rus, 22. Torje (2. Diabate '83) - 17. Andrei Cristea, 9. M. Niculae (10. Dănciulescu '71). Antrenor: Dario Bonetti.

Cartonaşe galbene: Golanski '45+1 / Tamaş '28, An. Cristea '42, Torje '58.

Arbitri: Mauro Bergonzi (central) - Simone Ghiandai, Michele Giordano (asistenţi) - Colţescu Sebastian (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Ion Turculeanu.

Supervizor: Marius Avram.

La partidă au asistat aproximativ 22.000 de spectatori, printre care fostul jucător şi antrenor Marius Lăcătuş, foştii jucători ai echipei roş-albastre" Mihăiţă Neşu, Adrian Neaga, managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, selecţionerul Răzvan Lucescu, impresarul Victor Becali şi fostul selecţioner Victor Piţurcă. De asemenea, la meci au asistat şi peste o mie de suporteri ai echipei Dinamo.

Oficialii echipei Dinamo au sosit la stadion înainte cu 40 de minute de meci, într-un autocar.

Galeria echipei Steaua a afişat mai multe banere, cu următoarele mesaje: "Câinii pupă poala popii... popa pupă poala lor", "Lasă-ne, pleacă în Bruxelles şi părăseşte Steaua, tu n-ai nevoie de Steaua mai mult decât de apă în Sahara".

Suporterii echipei Steaua au realizat o coregrafie prin care au acoperit cu un steag o parte a Peluzei Nord şi au afişat un banner "Oricum ne-am spus, rămânem o armată".

La rândul lor, fanii echipei Dinamo au afişat trei banere: "Cu «La-La» în deplasare doar românii de peste hotare", "La Metrou luptători de soi, pe străzi Usain Bolt invidios pe voi", "Bonetti a umilit contestatarii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici