Borcea: E cel mai slab campionat de după Revoluţie

Fostul acţionar al FC Dinamo Cristian Borcea a declarat, marţi, la Sport.ro, că actuala ediţie a Ligii I este cea mai slabă de după Revoluţie şi că în cazul în care Dumitru Dragomir ar mai putea obţine aceeaşi sumă din drepturile de televizare, preşedintele LPF ar trebui "clonat".

107 afișări
Imaginea articolului Borcea: E cel mai slab campionat de după Revoluţie

Cristian Borcea (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mă bucur că la Dinamo există stabilitate acum, are şi câţiva jucători valoroşi. Eu cred că în iarnă, cu maxim 2-3 «plombe» va face o echipă competitivă pentru a se bate la campionat. Ăsta este cel mai slab campionat de după Revoluţie. Gândiţi-vă că Dinamo a pierdut campionatul cu Tamaş, cu Lobonţ, cu Torje, ce echipă avea atunci. Ce echipă avea Rapid, CFR, Timişoara... Dacă nea Mitică mai obţine aceeaşi sumă din drepturile TV eu cred că trebuie să-l clonăm", a spus Borcea la emisiunea "Ora de Prosport".

Fostul acţionar dinamovist a dezminţit informaţiile conform cărora ar intenţiona să se întoarcă la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Eu am mai spus că este exclus să mă întorc ca acţionar sau în conducerea executivă. Acum am foarte multe probleme de afaceri, am 1.500 de angajaţi, mai am acea problemă cu Dosarul Transferurilor care sper să se rezolove cât mai repede. Voi rămâne cel mai mare suporter. Au fost ani foarte frumoşi, cu bune şi cu rele, dar atât".

Cristian Borcea a declarat că s-a bucurat la eşecurile formaţiei Steaua în Liga Campionilor. "Are rost să mă mai întrebi? M-am bucurat cu ambii băieţi", a precizat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici