Borcea: Mă bucur că vom disputa finala în faţa Stelei, o victorie cu ei e mult mai importantă

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat joi după calificarea în finala Cupei României-Timişoreana, că este bucuros că va întâlni Steaua în ultimul act al competiţiei, deoarece o victorie în faţa "roş-albaştrilor" este mult mai importantă.

77 afișări
Imaginea articolului Borcea: Mă bucur că vom disputa finala în faţa Stelei, o victorie cu ei e mult mai importantă

Borcea: Mă bucur că vom disputa finala în faţa Stelei, o victorie cu ei e mult mai importantă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă o finală în care avem un ascendent moral. Eu zic că o să câştigăm şi vom face o bucurie mare suporterilor. Mă bucur că vom disputa finala în faţa Stelei, o victorie cu ei e mult mai importantă. Tot timpul am avut încredere în Dănciulescu, ne va mai ajuta cel puţin doi ani. Este un profesionist sută la sută. Dinamo este favorită în finală, după ultimele rezultate directe, dar Steaua are acum un alt antrenor şi va fi mai dificil", a spus Borcea la Sport.ro.

Preşedintele delegat al dinamoviştilor, Dragoş Săvulescu, a afirmat, la Sport.ro, că în finală nu va exista nicio favorită. "Aştept cu mare interes această finală cu Steaua. Nu cred că va exista o favorită, dar sper să aibă dreptate domnul Mircea Lucescu, care a spus că noi avem prima şansă. Nu am vorbit deocamdată despre prime, aşteptăm să trecem şi de finală şi băieţii vor primi o recompensă pe măsură. Mi-a plăcut mult golul lui Dănciulescu, a semănat cu cel din Ghencea de acum patru ani", a precizat Săvulescu.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (2-1), formaţia Gloria Bistriţa, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, meci transmis în direct de Pro TV. Golurile învingătorilor au fost marcate de V. Munteanu '10, Dănciulescu '27 din penalti, '61 şi Ţucudean '54, '90, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Pădurariu, în minutul 45.

În tur, la Bistriţa, Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0.

În finala Cupei României-Timişoreana, care va avea loc la 25 mai, la Braşov, Dinamo Bucureşti va întâlni echipa Steaua Bucureşti, care a eliminat, miercuri, formaţia FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici