Boris Vukcevici a ieşit din comă după şapte săptămâni

Jucătorul echipei Hoffenheim, Boris Vukcevici, care a suferit un accident grav de maşină la finalul lunii septembrie, s-a trezit vineri după şapte săptămâni în care s-a aflat în comă, a anunţat gruparea germană.

108 afișări
Imaginea articolului Boris Vukcevici a ieşit din comă după şapte săptămâni

Boris Vukcevici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem mulţumiţi că situaţia lui Boris se îmbunătăţeşte. În fiecare zi ne rugăm la Dumnezeu", a declarat managerul clubului german, Andreas Muller.

Vukcevici, 22 de ani, a suferit un accident grav la 28 septembrie, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit de un camion care venea din sens opus. El a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la un spital din Heidelberg, după ce suferise răni grave în zona capului, şi indus în comă artificială.

Jucătorul german de origine croată evoluează pentru Hoffenheim din 2008, a jucat într-un singur meci în acest sezon, când a şi înscris un gol în partida pierdută la Freiburg, scor 3-5, la 16 septembrie.

Accidentul suferit, la sfârşitul lunii septembrie, de Vukcevici a fost cauzat de o stare de hipoglicemie a tânărului jucător, care are diabet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici