Vukcevici (Hoffenheim), în stare critică după un accident rutier

Jucătorul echipei Hoffenheim Boris Vukcevici este spitalizat în stare critică la Heidelberg, după ce a suferit un grav accident rutier şi a fost operat la cap, a anunţat, vineri, clubul german.

210 afișări
Imaginea articolului Vukcevici (Hoffenheim), în stare critică după un accident rutier

Vukcevici (Hoffenheim), în stare critică după un accident rutier (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Vukcevici a fost operat imediat şi este plasat în comă artificială", a precizat clubul, vorbind despre stare "critică" şi de o "vindecare imprevizibilă" pentru jucătorul de 22 de ani.

"Suntem şocaţi. Gândurile noastre se îndreaptă spre Boris şi familia sa", a declarat Andreas Muller, director sportiv la Hoffenheim.

Potrivit poliţiei din Heidelberg, accidentul s-a produs în jurul prânzului, pe un drum naţional, când maşina jucătorului s-a ciocnit cu un camion venind din sens invers.

Vukcevici a fost transportat cu elicopterul la spital, în timp ce şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, are doar răni minore.

Boris Vukcevic, mijlocaş de origine croată, evoluează la Hoffenheim din 2008, când a fost transferat la VfB Stuttgart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici