Bourceanu: În acest moment nu reuşim să marcăm prea multe goluri, dar egalul este un pas înainte

Căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Bourceanu, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu FC Basel, scor 1-1, din etapa a III-a a grupei E a Ligii Campionilor, că formaţia sa nu reuşeşte să marcheze prea multe goluri, dar a apreciat că egalul este un pas înainte.

129 afișări
Imaginea articolului Bourceanu: În acest moment nu reuşim să marcăm prea multe goluri, dar egalul este un pas înainte

Alex Bourceanu (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Trăim cu speranţa şi ne dorim să câştigăm la Basel. Ne aşteptam ca Basel să fie o echipă puternică. Acest egal e un pas înainte, am rămas în competiţie. După acest egal rămânem în cursă pentru Liga Europa. Am avut mai multe situaţii de a marca în repriza a doua, dar nu am putut să înscriem. În acest moment nu reuşim să marcăm prea multe goluri, altfel nu este o mare diferenţă faţă de sezonul trecut. În acest sezon nu putem să ne apropiem de Chelsea şi de Schalke, dar ne dorim să câştigăm la Basel", a spus Bourceanu la Digi Sport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a obţinut primul punct în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în faţa echipei elveţiene FC Basel, în etapa a treia. Golurile au fost marcate de Diaz '48 pentru Basel şi Tatu '88 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici