Braga îl poate achiziţiona definitiv pe Rusescu pentru trei milioane de euro

Gruparea Sporting Braga a obţinut împrumutul atacantului Raul Rusescu până în vară, când îl poate transfera definitiv pe jucătorul român plătind clubului FC Sevilla suma de trei milioane de euro.

137 afișări
Imaginea articolului Braga îl poate achiziţiona definitiv pe Rusescu pentru trei milioane de euro

Raul Rusescu (Imagine: Răzvan Lupică / Mediafax Foto)

Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, în iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a plătit clubului bucureştean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu, informează presa spaniolă.

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, că Braga şi FC Sevilla au ajuns la un acord pentru împrumutul fostului stelist, clubul lusitan având opţiunea de a-l cumpăra pe jucătorul român în vară.

Rusescu a evoluat în şapte partide pentru formaţia spaniolă, dintre care numai una în campionat, marcând trei goluri, toate în Liga Europa. În locul lui Rusescu, FC Sevilla va promova de la echipa a doua un atacant de 17 ani, Carlos Fernandez, potrivit diariodesevilla.es. Tânărul jucător spaniol a debutat deja în prima echipă a andaluzilor la meciul din Cupa Spaniei, disputat, la 18 decembrie, cu Racing Santander.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici