Bruno Bolchi, jucătorul de pe primul card Panini, a murit la vârsta de 82 de ani

Fostul mijlocaş al Italiei şi al echipei Inter Milano, Bruno Bolchi, jucătorul de pe primul card Panini tipărit în 1961, a murit marţi, la vârsta de 82 de ani, a anunţat producătorul de autocolante pe Twitter, citat de Reuters.

255 afișări
Imaginea articolului Bruno Bolchi, jucătorul de pe primul card Panini, a murit la vârsta de 82 de ani

Bruno Bolchi, jucătorul de pe primul card Panini, a murit la vârsta de 82 de ani

Panini Group, o companie italiană cu sediul la Modena, este renumită în întreaga lume pentru cărţile sale cu jucători şi albumele cu autocolante pentru Cupa Mondială, care au fost lansate pentru fiecare turneu începând din 1970.

Autocolantele se dovedesc din nou populare înaintea Cupei Mondiale din acest an din Qatar, iar în Argentina, goana după ele a dus pasionaţii de fotbal la o adevărată frenezie şi a făcut ca multe magazine să nu mai aibă stocuri de vânzare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici