Buffon: Pentru faptul că a acceptat să fie rezervă Casillas este un om şi mai mare

Portarul formaţiei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a declarat că îl admiră pe spaniolul Iker Casillas, pe care îl va întâlni miercuri în Liga Campionilor, şi consideră că faptul că acesta acceptă să fie rezervă în campionatul Spaniei îl face un om şi "mai mare".

224 afișări
Imaginea articolului Buffon: Pentru faptul că a acceptat să fie rezervă Casillas este un om şi mai mare

Iker Casillas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îl admir mult pe Iker pentru că mie, dacă mă simt încă un portar puternic şi printre cei mai buni, mi-ar fi tare greu să accept anumite situaţii. El are acest merit şi îl admir şi mai mult pentru asta", a declarat Buffon.

După o accidentare la mână la începutul anului 2013, Casillas a fost lăsat pe banca de rezerve de Jose Mourinho, iar Carlo Ancelotti, succesorul portughezului, a confirmat decizia titularizându-l pe Diego Lopez în campionat. Totuşi, tehnicianul italian a ales să-l folosească pe Casillas în Liga Campionilor.

"Pot spune că pare foarte ciudat să văd un portar precum Casillas pe bancă. Dar trebuie să avem respect şi pentru Diego Lopez, care a fost mereu un portar excelent. Însă respect mult reacţia lui Iker şi acest om este şi mai mare în ochii mei", a mai spus Buffon.

Meciul Real Madrid - Juventus este programat miercuri, de la 21.45, în etapa a treia a Grupei B a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici