Burleanu: Ne vom înţelege cu Steaua să lase jucătorii la echipa naţională

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că federaţia va ajunge în cele din urmă la un acord cu FC Steaua în ceea ce priveşte jucătorii convocaţi pentru stagiul de pregătire din Turcia, unde o selecţionată divizionară va susţine trei partide amicale.

66 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Ne vom înţelege cu Steaua să lase jucătorii la echipa naţională

Burleanu: Ne vom înţelege cu Steaua să lase jucătorii la echipa naţională (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Oficialii campioanei sunt nemulţumiţi că jucătorii care vor fi convocaţi la echipa naţională vor rata ultima săptămână de pregătire alături de gruparea "roş-albastră".

"În ultimele zile am discutat de mai multe ori cu domnul Argăseală, şi eu, dar şi domnul Iordănescu. Eu cred că ne vom înţelege în ceea ce priveşte cei şapte-opt jucători care în momentul de faţă figurează pe lista domnului Iordănescu pentru a lua parte la meciurile echipei naţionale. Urmează ca detaliile acestea, câţi dintre ei, la ce meciuri, să fie luate de cei doi antrenori, Iordănescu şi Gâlcă", a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a afirmat că la meciurile cu Bulgaria (7 februarie), Sioni Bolnisi (Georgia, 10 februarie) şi Moldova (14 februarie), vor fi folosiţi numai jucători din campionatul intern, deoarece meciurile nu figurează în calendarul FIFA. "Vom folosi doar jucători din campionatul intern, pentru că nu este o perioadă FIFA şi în urmare posibilităţile sunt destul de limitate, chiar dacă în lotul Bulgariei vor fi jucători şi din alte campionate", a completat Burleanu.

Oficialul FRF a precizat că atacantul formaţiei Cordoba, Florin Andone, se află deja în vederile selecţionerului Anghel Iordănescu: "Orice jucător român care evoluează, fie în ţară, fie în afara ţării, se poate califica pentru a fi selecţionat la prima reprezentativă. Ceea ce vă pot spune, este că el se află în analiza tehnică a staff-ului echipei naţionale", a completat Burleanu.

La rândul său, managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a precizat că toţi jucătorii formaţiei oltene care vor fi convocaţi la echipa naţională vor merge. "Vom da jucători la echipa naţională. Avem trei jucători convocaţi, îi vom duce la ora stabilită şi sperăm ca antrenorii să fie mulţumiţi de ei şi să fie convocaţi şi la următoarele acţiuni", a explicat Grigore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici