Burleanu: România are selecţioner capabil să ne ducă la Euro, dar e normal să monitorizăm şi alţii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că naţionala României are în momentul de faţă un selecţioner capabil să califice echipa la Euro 2016, precizând însă că e normal să monitorizeze şi alţi antrenori care au făcut performanţă.

104 afișări
Imaginea articolului Burleanu: România are selecţioner capabil să ne ducă la Euro, dar e normal să monitorizăm şi alţii

Răzvan Burleanu (Imagine: Razvan Lupica / Mediafax Foto)

Oficialul FRF a dezminţit zvonurile conform cărora ar fi luat legătura cu fostul selecţioner Ladislau Boloni pentru a discuta o posibilă înlocuire a lui Victor Piţurcă din postul de selecţioner.

"Nu am discutat niciodată cu domnul Ladislau Boloni referitor la această temă. România are, în momentul de faţă, selecţionerul capabil să ne ducă la Euro-2016. În acelaşi timp, mi se pare normal să monitorizăm toţi antrenorii care au făcut performanţă şi care pot la un moment dat să se alăture acestui proiect de performanţă al fotbalului românesc. Mai mult de atât trebuie să ne uităm la situaţia când Răzvan Lucescu şi-a dat demisia şi vă amintiţi că fostul preşedinte nu avea soluţii", a declarat Burleanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici