Bute spune că a fost motivat de victoria Simonei Halep obţinută în faţa italiencei Sara Errani

Pugilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, că a fost motivat înaintea partidei cu Andrea Di Luisa de victoria obţinută de jucătoarea de tenis Simona Halep în faţa italiencei Sara Errani, în semifinalele turneului de la Toronto.

130 afișări
Imaginea articolului Bute spune că a fost motivat de victoria Simonei Halep obţinută în faţa italiencei Sara Errani

Lucian Bute (Imagine: George Filip / Mediafax Foto)

"Chiar sâmbătă, înaintea meciului meu, Simona Halep a jucat la ora prânzului. Am urmărit meciul şi a fost o motivaţie extraordinară pentru mine. A jucat chiar cu o italiancă sâmbătă. A fost un meci destul de greu, dar a învins-o. A fost o motivare extraordinară pentru mine, mi-am zis «deseară trebuie să înving, doi români să învingă doi italieni». Ceea ce s-a şi întâmplat. O felicit, a jucat extraordinar, din păcate în finală a suferit acea accidentare şi a trebuit să se retragă", a spus Bute, la sosirea în România de la Montreal.

Boxerul îi urează Simonei Halep să ajungă pe locul 1 WTA, însă crede că îi va fi greu acesteia să devină lider mondial atât timp cât Serena Williams este în activitate. "Eu îi doresc din tot sufletul să ajungă numărul unu, sper, dar nu îi va fi uşor. Atâta timp cât Serena Williams va fi acolo, este foarte greu. Dar are potenţial, este serioasă, munceşte foarte mult şi poate să devină numărul unu. Important este să joace tenis cu plăcere şi lucrurile vor veni de la sine. Succes!", a adăugat Bute.

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a învins-o, sâmbătă, în penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani. Duminică, românca a abandonat finala disputată cu elveţianca Belida Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, din cauza unor probleme medicale.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins prin inferioritate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe italianul Andrea Di Luisa, într-o partidă disputată la Centre Bell din Montreal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici