Caii putere iau cu asalt Arena Naţională în weekend

Etapa finală din Campionatul Naţional de Drift va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în jurul Arenei Naţionale din Capitală, piloţi din România, Bulgaria şi Ucraina fiind anunţaţi la start.

646 afișări
Imaginea articolului Caii putere iau cu asalt Arena Naţională în weekend

Caii putere iau cu asalt Arena Naţională în weekend

Un total de 70 de concurenţi se vor duela pentru a câştiga cea de-a cincea rundă a campionatului pus în scenă de RoDrift. Peste 35.000 de cai putere sunt gata pentru cel mai mare eveniment de drift al anului în România.

Organizatorii au pregătit şi mai multe surprize pentru fanii care vin la Arena Naţională, de la spectacole cu flăcări şi tobe, la concursuri cu triciclete motorizate. De asemenea, Lucian Nan va pilota o masină care merge pe două roţi.

În lupta pentru titlul de campion mare favorit este bucureşteanul Radu Moise, cunoscut sub pseudonimul de Evil Santos. Acesta are nevoie de un singur punct pentru a fi, în premieră, campion naţional absolut la drift. Printre cei care vor mai lua startul în runda de la Arena Naţională se numără foştii campioni Claudiu Adam, Sorin Ene şi Răzvan Frăţianu, dar şi sportivi din noua generaţie precum Gabi Imre jr (16 ani) şi Alice Ene (15 ani).

Vineri seară, de la ora 18:00, la Arena Naţională, va avea loc prezentarea oficială a celor 70 de sportivi, unde accesul este gratuit, iar sâmbătă şi duminică, începând cu ora 09:00, e programată etapa propriu zisă. Sâmbătă vor avea loc antrenamente şi calificări, iar duminică battle-urile care decid campionul. Preţul unui bilet este de 50 de lei pentru o zi şi de 75 de lei pentru două zile, iar acestea pot fi achiziţionate direct de la Arena Naţională sau de pe platforma rodrift.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici