Campionatul European de fotbal din 2016: Care sunt cele 10 oraşe gazdă

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat, în şedinţa de vineri, cele zece oraşe care vor găzdui meciuri la Campionatul European din 2016, ce va fi găzduit de Franţa, informează site-ul oficial al forului european.

1259 afișări
Imaginea articolului Campionatul European de fotbal din 2016: Care sunt cele 10 oraşe gazdă

Campionatul European de fotbal din 2016: Care sunt cele 10 oraşe gazdă

Oraşele care vor găzdui meciuri la Euro-2016 sunt: Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nice, Paris, Saint-Denis (Stade de France), Saint-Etienne şi Toulouse.

Calificările pentru turneul final al Europeanului din 2016 vor începe în septembrie 2014 şi se vor termina la finalul anului 2015.

Totodată, în cadrul Comitetului Executiv al UEFA s-a votat ca toate cele 53 de state membre să semneze o declaraţie prin care cer ca mai multe amendamente la statutul FIFA să fie analizate şi introduse. Principalele amendamente ale statelor membre UEFA vizează ca FIFA să consolideze transparenţa şi buna guvernare.

De asemenea, membrii asociaţi ai UEFA au stabilit ca drepturile media pentru meciurile din calificări să fie centralizate începând din 2014. Măsura intenţionează să ajute asociaţiile naţionale să genereze venituri mai mari din meciurile de calificare, dar să şi asigure încasări stabile, deoarece multe televiziuni evitau să mai transmită anumite meciuri din cauza tragerilor la sorţi.

Următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al UEFA va avea loc la 28 martie, la Sofia (Bulgaria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici