Campionul Alexandru Lungu şi americanul Ron Sparks nu se mai bat la gala Local Kombat Oradea

Lupta dintre campionul orădean Alexandru Lungu şi americanul Ron Sparks, programată în data de 9 aprilie, în cadrul celei de-a 33-a ediţii a galei Local Kombat de la Oradea, nu va mai avea loc întrucât americanul a refuzat să semneze contractul pentru meci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

21 afișări

“Luptătorul american a văzut luptele lui Alex pe youtube şi a zis că nu se bate cu el pentru că este prea puternic”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Eduard Irimia, promotorul galei Local Kombat.

În locul sportivului american, Lungu se va bate cu Ruben Villareal din Hawai, luptător care are la activ 30 de meciuri în stilul artelor marţiale combinate şi experienţă în wrestling.

“Alex a mai fost în situaţia ca în ziua meciului să se trezească fără adversar pentru că acesta a refuzat să se prezinte la ring. Din această cauză, la gala de la Oradea îi vom aduce doi adversari, unul principal şi încă unul de rezervă, plătit, în cazul în care primul se răzgândeşte”, a spus Irimia.

Anunţată pentru data de 9 aprilie, Gala K1 de la Oradea a fost amânată cu trei zile.

“Evenimentul a fost decalat pentru că joi seara se vor juca sferturile de finală în cadrul cupei UEFA la fotbal şi nu am vrut să se suprapună peste gală. Nu vrem ca iubitorii sportului să trebuiască să aleagă între fotbal şi K1”, a declarat organizatorul.

Astfel, prima Gală K1 de la Oradea va avea loc în data de 12 aprilie, de la ora 21.00.

Pentru orădeni, capul de afiş va fi lupta dintre Alexandru Lungu şi Ruben Villareal, dar evenimentul mai are şi alte meciuri-vedetă, precum cea dintre Dzevad Poturak (Bosnia) şi Ayadin Yuksel (Turcia) sau Ionuţ Atodiresei şi David Douge (Franţa).

În cea de-a 33-a gală Local Kombat vor mai lupta Corneliu Rus contra Joachim Thomas (Franţa) şi Andrei Buda împotriva lui Ajaz Balgobind (Olanda). Adversarul lui Sebastian Ciobanu, cel care a ajuns până în finală la piramida de la Budapesta, va fi anunţat în săptămâna de dinaintea meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici